Wednesday, February 27, 2019

σημασια της λεξης βραχυλογια

ιωση πονος στην κοιλια
σημασια της λεξης βραχυλογια

«Για τους μεν, η Ελλάδα ήταν η χώρα που θυσιάστηκε στον βωμό της οικονομικής λιτότητας. Για τους δε, οι Έλληνες δεν είχαν άλλη επιλογή από το να μειώσουν τις δημόσιες δαπάνες, ως αντάλλαγμα για ένα πρόγραμμα διάσωσης από ΕΕ και ΔΝΤ, για να αντιμετωπίσουν ένα αστρονομικό χρέος. Η Ελλάδα έχει εξελιχθεί σε ένα από τα σύμβολα της σύγκρουσης μεταξύ ευρωσκεπτικιστών και φιλοευρωπαϊστών και ενδέχεται να αποτελέσει ένα από τα επιχειρήματα κατά την επικείμενη προεκλογική καμπάνια των ευρωεκλογών, υποστηρίζεται» τονίζει η γαλλική εφημερίδα.


ask τουρκικη σειρα

Προσθέτει: «Έχουν ήδη διαμορφωθεί δύο στρατόπεδα. Σε αυτό των υποστηρικτών της ενίσχυσης της τρέχουσας ευρωπαϊκής πολιτικής: ο Γάλλος πρόεδρος και ο στρατός του», σημειώνεται με παραπομπή στην ανάρτηση του Εμανουέλ Μακρόν στο Twitter για την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια. «Από την άλλη, η ΕΕ είναι πηγή κακών για το ακροαριστερό LFI και το ακροδεξιό RN».



La fin aujourd’hui du plan de soutien signe pour le peuple grec la sortie de la crise qu’il a affrontée avec un courage et une dignité qui forcent le respect. La France demeure à ses côtés pour que nous construisions ensemble, avec nos partenaires, l’avenir de l’Union européenne.

— Emmanuel Macron (@EmmanuelMacron) 20 Αυγούστου 2018


σημασια της λεξης βραχυλογια
https://uqisnmhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_68.html
https://gllxcthb.blogspot.com/2019/01/blog-post_62.html

No comments:

Post a Comment