Friday, February 22, 2019

τάνγκο βιβλίο

https://qkcpxtey.blogspot.com/2019/02/blog-post_83.html
τάνγκο βιβλίο

«Το μαύρο κουτί του Norman Atlantic είχε ρυθμιστεί με λάθος τρόπο, αλλά περνούσε τα τεστ κάθε χρόνο» γράφει η εφημερίδα κάνοντας αναφορά στην πραγματογνωμοσύνη που αφορά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο συγκεκριμένο φέρι - μποτ στις 28 Δεκεμβρίου του 2014. Η εφημερίδα προσθέτει ότι όχι μόνον το μαύρο κουτί του πλοίου, είχε ρυθμιστεί με λανθασμένο τρόπο αλλά υπήρξε και πρόβλημα για την αποκρυπτογράφηση των στοιχείων του.


Παράλληλα, η εφημερίδα σημειώνει ότι η πυρκαγιά αυτή, η οποία προκάλεσε το θάνατο 28 ανθρώπων, σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη οφείλεται και στο μπλακ - άουτ που βύθισε στο σκοτάδι το πλοίο, αλλά και σε τρία ανθρώπινα λάθη. Το κυριότερο, προσθέτει ο συντάκτης Αντρέα Τούντο, είναι ότι ετέθη σε λειτουργία το αντιπυρικό σύστημα σε λάθος γέφυρα του πλοίου, και με καθυστέρηση, αφού οι σχετικές κινήσεις έγιναν δέκα με δεκαπέντε λεπτά μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς.


τάνγκο βιβλίο

Η εφημερίδα, με αναφορά στην πραγματογνωμοσύνη, τονίζει ότι βάσει όλων των προηγούμενων πυρκαγιών που είχαν ξεσπάσει σε πλοία και το πώς είχαν αντιμετωπισθεί, «υπό τις συνθήκες αυτές, οι πιθανότητες περιορισμού της φωτιάς ήταν ουσιαστικά μηδενικές».




φονξιοναλισμός κοινωνιολογία
προταση με τη φραση να ανοιξει η γη να με καταπιει
https://crhfnnbp.blogspot.com/2019/01/blog-post_22.html

No comments:

Post a Comment