Monday, May 27, 2019

μιλφειγ λαζαρου

https://lukeclzp.blogspot.com/2019/04/blog-post_32.html
ενοικιαζομενα μαγαζια κοζανη

Πρόθεση της Κομισιόν ήταν η άδεια να επεκταθεί για μία δεκαετία, όμως ύστερα από τις κινητοποιήσεις κατά της χρήσης του ζιζανιοκτόνου, η ειδική επιτροπή της Ε. Ε. μείωσε στο ήμισυ τη νέα χρονική επέκταση.


https://mgwpmlcm.blogspot.com/2019/03/blog-post_97.html

μιλφειγ λαζαρου

Όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, 18 χώρες που αντιπροσωπεύουν λίγο πάνω από το 65% του πληθυσμού της ΕΕ, ψήφισαν υπέρ της πρότασης. Εννέα χώρες καταψήφισαν και μία απείχε. Έτσι επιτεύχθηκε η ειδική πλειοψηφία που απαιτείτο για να περάσει η πρόταση, η οποία είχε απορριφθεί στις αρχές Νοεμβρίου.


βιβλια νιτσε download

Η Γερμανία, που στον προηγούμενο γύρο απείχε, σήμερα ψήφισε υπέρ, αφού όμως προηγουμένως ζήτησε να γίνουν ορισμένες τροποποιήσεις στο κείμενο, κυρίως σε ό, τι αφορά τους περιορισμούς στη χρήση της γλυφοσάτης από ιδιώτες και τον σεβασμό στη βιοποικιλότητα, όπως ανέφερε μια καλά πληροφορημένη πηγή. Η ψήφος της έκρινε την διαδικασία.


16596209


Διαδήλωση κατά της χρήσης του ζιζανιοκτόνου/EPA/RAINER JENSEN/ΑΠΕ-ΜΠΕ


Η αλλαγή στάσης της Γερμανίας συνέβαλε αποφασιστικά να αλλάξουν οι ισορροπίες και να δοθεί η έγκριση.


«Η σημερινή ψηφοφορία δείχνει πως όταν θέλουμε, μπορούμε να μοιραζόμαστε και να αποδεχόμαστε τη συλλογική ευθύνη μας στη λήψη αποφάσεων», σχολίασε ο Επίτροπος Υγείας Βιτένις Αντριουκάιτις σε ανακοίνωση που εξέδωσε.



Today's vote shows that when we all want and put effort in it, we are able to accept and to share our collective responsibility in decision making.#glyphosate

— Vytenis Andriukaitis (@V_Andriukaitis) 27 Νοεμβρίου 2017


μιλφειγ λαζαρου

No comments:

Post a Comment