Saturday, May 25, 2019

βιολογικοσ καθαρισμοσ αυτοκινητου στο σπιτι

https://gllxcthb.blogspot.com/2019/04/blog-post_79.html
https://crhfnnbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_53.html
γιατι δεν εχω αερια
βιολογικοσ καθαρισμοσ αυτοκινητου στο σπιτι

Η τελευταία φορά που το κοριτσάκι έδωσε σημεία ζωής ήταν σε παιδικό δωμάτιο, κοντά στην αίθουσα της τελετής. Έκτοτε η Maelys de Araujo αγνοείται.


Στην προσπάθεια των Αρχών συνέδραμε αστυνομικό ελικόπτερο καθώς και σκύλοι – ανιχνευτές, ωστόσο οι έρευνες είναι μέχρι στιγμής άκαρπες. Ήδη και οι 180 παρευρισκόμενοι έχουν ανακριθεί όμως κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει κάτι, σύμφωνα με το BBC.


girl


Πηγή: Twitter


Η 9χρονη βρισκόταν στην τελετή μαζί με την μητέρα της - που είναι ξαδέλφη της νύφης - τον πατέρα και την μεγαλύτερη αδελφή της. Ένας από τους καλεσμένους, μίλησε στην Le Parisien, περιγράφοντας τα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ:



Ο DJ ανακοίνωσε από το μικρόφωνο ότι ένα παιδί έχει εξαφανιστεί. Άμεσα όλοι αρχίσαμε να ψάχνουμε τον χώρο, μέσα και έξω. Υποθέσαμε πως ίσως κουράστηκε και την πήρε ο ύπνος σε κάποια γωνία, όπως μετά από μια ολόκληρη ώρα έρευνας, δεν βρέθηκε πουθενά. Τότε ειδοποιήσαμε την αστυνομία.


2girl


Πηγή: Twitter



Ο ίδιος κάνει λόγο για απαγωγή και τα στοιχεία οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα καθώς ούτε τα σκυλιά της αστυνομίας κατάφεραν να εντοπίσουν την μυρωδιά του παιδιού, πέραν από το πάρκινγκ του χώρου όπου έγινε η τελετή.



Disparition de #Maelys #PontDeBeauvoisin #Isère : la police scientifique a fait des relevés sur une voiture blanche garée près de la salle. pic.twitter.com/cX6jzRUPJw

— Radio Isa (@RadioIsa38) 29 Αυγούστου 2017


βιολογικοσ καθαρισμοσ αυτοκινητου στο σπιτι
ψυγειο αερα

No comments:

Post a Comment