Thursday, May 30, 2019

ωμος θεραπεια

πολλή μουσική
ωμος θεραπεια
ωμος θεραπεια

Σημειώνεται πως η νεαρή κοπέλα είχε βρεθεί αναίσθητη στο ασανσέρ ξενοδοχείου στο οποίο έκανε την πρακτική της στα Χανιά και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για παθολογικά αίτια.


Το agriniowebradio.gr επικοινώνησε με τον Ιατροδικαστή Χανίων, Αντώνη Παπαδομανωλάκη, ο οποίος ήταν κατηγορηματικός ότι ο θάνατος δεν οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο ενός τραγικού εργατικού δυστυχήματος.


Σύμφωνα με όσα δήλωσε, ενδέχεται κάποιο ρούχο της νεαρής κοπέλας να πιάστηκε στο κενό μεταξύ του τοίχου και του ασανσέρ στο οποίο βρισκόταν και να προκάλεσε έναν απαγχονισμό «ατυχηματικού» χαρακτήρα στην άτυχη κοπέλα. Αυτό προκάλεσε ασφυξία με αποτέλεσμα να μην οξυγονώνεται σωστά ο εγκέφαλος για πάνω από το όριο των 6-7 λεπτών, με αποτέλεσμα να νεκρωθεί ο εγκέφαλός της.


https://uxxhmgms.blogspot.com/2019/03/blog-post_28.html

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του κ. Παπαδομανωλάκη:


«Αρχικά κοιτάζουμε αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Δηλαδή κάποιος στραγγαλισμός. Ασφυκτικός θάνατος θεωρείται. Τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθώ το χώρο, δηλαδή τον ανελκυστήρα όπου βρέθηκε αναίσθητη η κοπέλα, αν και έχουν περάσει 13 ημέρες και δεν υπάρχουν σημάδια. Έχει κάτι στο λαιμό, στον τράχηλο, το οποίο εξ αποκλεισμού άλλων αιτιών υποθέτω ότι έχει σχέση με αυτό που συνέβη εκεί ως εργατικό ατύχημα.



σκάρλετ γιόχανσον μονος στο σπιτι
https://qfxmrmqa.blogspot.com/2019/01/blog-post_31.html

No comments:

Post a Comment