Thursday, May 30, 2019

παραμυθι ο μπλε σηματοδοτης

μακετα μεταφραση
παιδικος σταθμος μαιρη ποππινς
παραμυθι ο μπλε σηματοδοτης

Από τον Οκτώβριο το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης είχε δεσμευθεί πως εντός του Νοεμβρίου θα ήταν έτοιμα τα νέα οργανογράμματα όλων των υπουργείων, θα προχωρούσε η αξιολόγηση των Γενικών Διευθυντών και θα έτρεχε ο διαγωνισμός για την πρόσληψη νέων Διοικητικών Γενικών Γραμματέων στα υπουργεία. Ωστόσο, ακόμη και τα τρία μέτωπα αυτά δεν έχουν κλείσει πλήρως.


https://crhfnnbp.blogspot.com/2019/02/blog-post_24.html

Εκεί που υπάρχει πρόοδος είναι στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για την κινητικότητα για όλο το Δημόσιο που τέθηκε στις 16 Νοεμβρίου σε λειτουργία. Η σχετική πλατφόρμα είναι διαθέσιμη για κάθε μόνιμο υπάλληλο και συμβασιούχο αορίστου χρόνου του στενού Δημοσίου ο οποίος επιθυμεί να αιτηθεί μετάταξη ή απόσπαση σε άλλη δημόσια υπηρεσία ή φορέα. Ήδη η Κεντρική Επιτροπή Κινητικότητας έχει εγκρίνει 456 προς μετάταξη θέσεις.


παραμυθι ο μπλε σηματοδοτης

Προβλήματα παρατηρούνται στην αξιολόγηση στο Δημόσιο και ειδικά στην αξιολόγηση στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.


Σχετικά με καθυστερήσεις που αφορούν σε προϊστάμενους τμημάτων που δεν θέλουν να κρίνουν τους υφιστάμενούς τους η ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης έχει ξεκαθαρίσει πως θα εφαρμοστεί ο νόμος δηλαδή οι εν λόγω προϊστάμενοι θα εξαιρεθούν από τις μελλοντικές προαγωγές του Δημοσίου.


Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το Μνημόνιο η ολοκλήρωση των αξιολογήσεων των στελεχών της Δημόσιας Διοίκησης θα πρέπει να γίνει έως το Δεκέμβριο του 2017, όπως και η ολοκλήρωση των διορισμών των Γενικών Διευθυντών. Η επιλογή των νέων προϊσταμένων σε ολόκληρη τη Δημόσια Διοίκηση θα γίνει έως τον Απρίλιο του 2018.



https://crhfnnbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_55.html

No comments:

Post a Comment