Wednesday, June 26, 2019

ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα εξετασεων 2015

ραδιοταξί βορείων προαστίων
ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα εξετασεων 2015

Πρόκειται για το έργο "εκσυγχρονισμού του δημοτικού φωτισμού" το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη από τη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης. Η χρηματοδότηση του εξασφαλίστηκε μέσω της συνεργασίας του κεντρικού δήμου με το Ταμείο Αστικής Ανάπτυξης του ευρωπαϊκού χρηματοδοτικού προγράμματος Jessica και την τράπεζα Πειραιώς.


Μέχρι σήμερα έχουν αντικατασταθεί 950 φωτιστικά και έχουν ολοκληρωθεί οι παρεμβάσεις με λαμπτήρες Led στους κεντρικούς δρόμους Γρ. Κολωνιάρη, Αγ. Πάντων, Μοναστηρίου, Αναγεννήσεως, Λαγκαδά, Πολυτεχνείου, Δωδεκανήσου, Σαλαμίνος, Γ. Παπανδρέου, 25ης Μαρτίου, Ν. Πλαστήρα, Μ. Ψελλού, Γρ. Λαμπράκη, Αν. Θράκης, Παπάφη, Αγγελάκη, Ν. Γερμανού, Μ. Ανδρόνικου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται αυτό το διάστημα η αντικατάσταση σε Β. Ολγας, Β. Γεωργίου, Λ. Στρατού και Εθν. Αμύνης.


https://mgwpmlcm.blogspot.com/2019/04/blog-post_26.html

εκδόσεις μετρονόμος

"Το Jessica είναι ένα έργο ύψους περίπου 2 εκατ. ευρώ που βελτιώνει το αστικό περιβάλλον και είναι έργο μείζον για τη Θεσσαλονίκη", δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ "Πρακτορείο 104,9 FM" ο αντιδήμαρχος Τεχνικών 'Εργων και Περιβάλλοντος, Θανάσης Παππάς.


Στο πλαίσιο του έργου θα αντικατασταθούν συνολικά 2.800 συμβατικά σώματα οδοφωτισμού, με νέα και φωτιστικά τύπου Led. Σύμφωνα με τη διοίκηση, η εξοικονόμηση δαπάνης του ηλεκτρικού ρεύματος υπολογίζεται σε 350.000 ευρώ το χρόνο, ενώ εκτιμάται ότι θα εξοικονομηθούν επιπλέον 70.000 ετησίως από παράλληλα οφέλη, όπως δαπάνες σε ανταλλακτικά και καύσιμα.


"Εφτάψυχη η Πρωτοβουλία", προσθέτει ο κ. Παππάς



ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα εξετασεων 2015
https://dfvfaawk.blogspot.com/2019/05/blog-post_78.html

No comments:

Post a Comment