Friday, June 21, 2019

παραβατες στιχοι

https://mjpoxxjd.blogspot.com/2019/03/blog-post_48.html
προγραμμα κεκ για ανεργους 2016
επι την ευκαιρια βικιλεξικο
παραβατες στιχοι

«Φαίνεται πως τα ορισμένα πουλιά είναι πιο ζαλισμένα από το φυσιολογικό», ανέφερε ο αρχηγός της αστυνομίας του Γκίλμπερτ, Ty Techar, σε ανάρτησή στο Facebook.


Ο Techar πιστεύει πως η κατάσταση τους είναι αποτέλεσμα κατανάλωσης μούρων, που έχουν υποστεί ζύμωση νωρίτερα από το συνηθισμένο λόγω του πρόωρου παγετού.


παραβατες στιχοι

«Το ήπαρ των μικρών πουλιών δεν μπορεί να επεξεργαστεί τις τοξίνες το ίδιο αποτελεσματικά με τα πιο ώριμα πουλιά», τόνισε ο ίδιος, εξηγώντας την κατάσταση.


Είναι στ’ αλήθεια μεθυσμένα τα πουλιά;


Σύμφωνα με την Anna Pidgeon, επίκουρη καθηγήτρια στο Τμήμα Δασών και Οικολογίας Άγριας Ζωής, τα πτηνά είναι πράγματι μεθυσμένα και το φαινόμενο δεν είναι σπάνιο.


https://qkcpxtey.blogspot.com/2019/02/blog-post_59.html

«Είναι πιο τυπικό στα τέλη του χειμώνα, τις αρχές της άνοιξης όταν τα μούρα έχουν υποστεί ζύμωση, λόγω ωρίμανσης», σημείωσε.


Πουλιά όπως οι κοκκινολαίμηδες τρέφονται σχεδόν αποκλειστικά από φρούτα και είναι πιο επιρρεπή στη μέθη, είπε η Pidgeon. Η κατάσταση αυτή μπορεί να αποδειχθεί πολύ επικίνδυνη για εκείνα.


«Χάνουν τον προσανατολισμό τους, χάνουν την φυσική τους ικανότητα να ξεφεύγουν από αρπακτικά και έχουν μειωμένη κρίση όσον αφορά τις πτήσεις», σύμφωνα με την Pidgeon, η όποια επεσήμανε, ακόμη, ότι τα πουλιά μπορεί να πάθουν και δηλητηρίαση από το αλκοόλ.


No comments:

Post a Comment