Friday, June 21, 2019

new hit movies 2015 online

https://owechqdj.blogspot.com/2019/04/blog-post_49.html
https://gucdtttl.blogspot.com/2019/05/blog-post_69.html

Στην εν λόγω ανακοίνωση τονίζεται το διαχρονικό αίτημα προς, «το υπουργείο Δικαιοσύνης και την ελληνική Πολιτεία τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις που είναι έγκλειστα σε φυλακές, να απολαμβάνουν πλήρως τα δικαιώματά τους», σημειώνεται, όμως, πως «δεν διεκδικήσαμε ποτέ η Αναπηρία να αποτελέσει άλλοθι αποφυλάκισης».


ποσο κοστιζει ο υπερηχοσ για θυροειδη

«Δυστυχώς η πρόσφατη αποφυλάκιση ενός εκ των πρωταγωνιστών του σκανδάλου της ENERGA μεταξύ άλλων έφερε πάλι στο δημόσιο διάλογο το θέμα των "αναπήρων - μαϊμού", ζήτημα που πληγώνει τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις, αφού θίγει τον πυρήνα της αξιοπρέπειας της Αναπηρίας», σημειώνεται, ενώ η ΕΣΑμεΑ τονίζει πως τα άτομα με αναπηρία αντιμετωπίζουν καθημερινώς «διακρίσεις, αποκλεισμούς και εμπόδια στη ζωή τους, δε μπορούν και δεν θέλουν να σηκώσουν και αυτή τη σκιά που η υπόθεση του Α. Φλώρου ρίχνει σε αυτά».


Ένωση Δικαστών για την αποφυλάκιση Φλώρου: Ενεργήσαμε βάσει νόμου


Μέσω της ανακοίνωσής της η Συνομοσπονδία ζητά την «παρέμβαση της Δικαιοσύνης ώστε να διαλευκανθεί τάχιστα η υπόθεση» και να «πέσει άπλετο φως, όμως, εκτός της ΕΔΕ, πρέπει άμεσα να υπάρξουν παρεμβάσεις και αλλαγές στον νόμο Παρασκευόπουλου, ώστε να εισαχθούν οι απαραίτητες, όπως φάνηκε, εγγυήσεις».


συλλαβες γραμμα

Εντολή Αχτσιόγλου να ελεγχθεί η απόφαση που προσδιόρισε το ποσοστό αναπηρίας του Φλώρου



new hit movies 2015 online
new hit movies 2015 online

No comments:

Post a Comment