Sunday, June 23, 2019

πουα αυτοκολλητα

https://uqisnmhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_12.html
https://vstlxiuq.blogspot.com/2019/04/blog-post_89.html
αιτηση εγγραφησ μελουσ συλλογου

Ο Άσαντ δεν ανέφερε ειδικά αυτά τα πλήγματα, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 26 μαχητές που πολεμούν στο πλευρό των κυβερνητικών δυνάμεων, στην πλειονότητά τους Ιρανοί, όπως γνωστοποίησε μια μη κυβερνητική οργάνωση η οποία έκανε λόγο για «πιθανή» ευθύνη των Ισραηλινών. Η συριακή κυβέρνηση με τη σειρά της δεν έδωσε στη δημοσιότητα απολογισμό αυτής της επίθεσης.


πουα αυτοκολλητα

Ο Σύρος ηγέτης έκανε τις παραπάνω δηλώσεις με αφορμή τη συνάντηση που είχε στη Δαμασκό με μια ιρανική αντιπροσωπεία, επικεφαλής της οποίας ήταν ο Αλαεντίν Μπορουζερντί, ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του ιρανικού κοινοβουλίου. Σημειώνεται πως το Ιράν, μαζί με τη Ρωσία, είναι από τους στενότερους συμμάχους του συριακού καθεστώτος.


star studio on mt moriah

Εκτιμώντας ότι οι «εχθρικές (προς τη Συρία) χώρες» έχουν πλέον περάσει «στο στάδιο της άμεσης επίθεσης», ο πρόεδρος Άσαντ διαβεβαίωσε ότι αυτή η «κλιμάκωση» το μόνο που κάνει είναι «να ενισχύει την αποφασιστικότητα των Σύρων να πολεμούν εναντίον της τρομοκρατίας και να προφυλάσσουν την εθνική κυριαρχία» της χώρας.




πουα αυτοκολλητα

No comments:

Post a Comment