Wednesday, March 27, 2019

κινηση νεων καμπης

https://daabuvjw.blogspot.com/2019/03/blog-post_79.html

Σαράντα εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 22 τραυματίστηκαν στο αεροπορικό αυτό δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη το αεροσκάφος Bombardier Dash 8 Q400, το χειρότερο εδώ και σχεδόν 30 χρόνια στο Νεπάλ.


Η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της χώρας ανακοίνωσε ότι έχουν βρεθεί τα δύο μαύρα κουτιά του αεροσκάφους, το οποίο ανεφλέγη αφού συνετρίβη σε ένα άδειο γήπεδο δίπλα στην πίστα του αεροδρομίου.


«Μένει να καθοριστεί αν έκανε λάθος ο πιλότος ή οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας», δήλωσε ο διευθυντής του αεροδρομίου Ραζ Κούμαρ Τσέτρι, προσθέτοντας ότι οι έρευνες διεξάγονται από κοινού με το Μπαγκλαντές.


κινηση νεων καμπης

Η ηχογραφημένη συνομιλία μεταξύ των πιλότων και του πύργου ελέγχου, που δημοσιεύθηκε σε μέσα ενημέρωσης, μοιάζει να δείχνει ότι υπάρχει σύγχυση σε ό, τι αφορά τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει το αεροσκάφος για να προσγειωθεί στη μοναδική πίστα του αεροδρομίου.


https://fmiiptzo.blogspot.com/2019/02/blog-post_77.html

καμαρες μυτιληνης

Χθες ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της μπαγκλαντεσιανής αεροπορικής εταιρείας, ο Ίμραν Ασίφ, δήλωσε ότι υπήρξε «σύγχυση από την πλευρά του πύργου ελέγχου».





κινηση νεων καμπης
βουλη φωτια

No comments:

Post a Comment