Sunday, March 31, 2019

ραφτινγκ ελληνικο

https://dfvfaawk.blogspot.com/2019/01/blog-post_74.html
αχμετ βακας καταθεση
ραφτινγκ ελληνικο

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος, που είχε αποδεχθεί την πρόσκληση της Βασίλισσας για επίσημη επίσκεψη στη Μεγάλη Βρετανία, την οποία του κόμισε η Τερέζα Μέι όταν τον συνάντησε πέρυσι στον Λευκό Οίκο, επρόκειτο κατά την παραμονή του στη βρετανική πρωτεύουσα να εγκαινιάσει το νέο κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας στο Λονδίνο.


Ωστόσο άλλαξε γνώμη και φρόντισε να ενημερώσει τους ακολούθους του στο Twitter εξηγώντας πως δεν είναι σύμφωνος με την απόφαση του προκατόχου του για τη μετεγκατάσταση της αμερικανικής πρεσβείας στη βρετανική πρωτεύουσα κι έτσι δεν είναι διατεθειμένος να εγκαινιάσει ο ίδιος το νέο κτίριο. Σύμφωνα με το BBC, στα εγκαίνια του νέου κτιρίου της αμερικανικής πρεσβείας θα παραστεί ο υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον, ενώ μέχρι στιγμής η βρετανική κυβέρνηση δεν έχει σχολιάσει την ακύρωση της επίσκεψης του αμερικανού προέδρου.


ταλον ψοθντερσ


«Ο λόγος που ακύρωσα το ταξίδι μου στο Λονδίνο είναι ότι δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η κυβέρνηση Ομπάμα πούλησε ίσως την καλύτερη πρεσβεία στο Λονδίνο που βρισκόταν σε περίοπτη θέση για "ψίχουλα" απλώς και μόνο για να κατασκευάσει μια νέα σε μια απομακρυσμένη περιοχή για 1,2 δισεκατομμύριο δολάρια. Κακή συμφωνία. Ήθελαν να κόψω εγώ την κορδέλα-ΌΧΙ!», αναφέρει στο tweet του ο Τραμπ.




Reason I canceled my trip to London is that I am not a big fan of the Obama Administration having sold perhaps the best located and finest embassy in London for “peanuts,” only to build a new one in an off location for 1.2 billion dollars. Bad deal. Wanted me to cut ribbon-NO!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 12 Ιανουαρίου 2018


ραφτινγκ ελληνικο
https://daabuvjw.blogspot.com/2019/02/blog-post_49.html

No comments:

Post a Comment