Sunday, March 31, 2019

φτου ξελευτερια σφακιανακης

φυσικοθεραπεια τει αιγιο
φτου ξελευτερια σφακιανακης
φτου ξελευτερια σφακιανακης

Η Μέι έχει πει κατ΄ επανάληψη πως, αν οι βουλευτές απορρίψουν τη συμφωνία στην οποία κατέληξε με τις Βρυξέλλες, η οποία προβλέπει ότι η Βρετανία θα συνεχίσει να έχει στενές σχέσεις με τις Βρυξέλλες μετά την αποχώρησή της από την ΕΕ στις 29 Μαρτίου, οι μόνες εναλλακτικές είναι η αποχώρηση χωρίς συμφωνία ή η αναστροφή του Brexit.


Η εφημερίδα Times ανέφερε πως κατώτεροι υπουργοί κάλεσαν την πρωθυπουργό να καθυστερήσει την ψηφοφορία φοβούμενοι μια πανωλεθρία.


κοινωνικες υπηρεσιες κυπρου

«Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί την [ερχόμενη] Τρίτη, όπως έχει προγραμματιστεί», δήλωσε η εκπρόσωπος της Μέι. Η πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων Άντρεα Λίντσον είπε επίσης στο κοινοβούλιο ότι η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί στις 11 Δεκεμβρίου.


Στις 10 Δεκεμβρίου, το ανώτατο δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα ανακοινώσει την άποψή του για το αν η Βρετανία μπορεί μονομερώς να σταματήσει το Brexit.


https://rgzjgufr.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html

Ο διαπραγματευτής της ΕΕ Μισέλ Μπαρνιέ δήλωσε πως η συμφωνία της Μέι για το Brexit θα καθορίσει το μέλλον της χώρας, επιμένοντας πως η συμφωνία είναι η μόνη οδός για μια ομαλή αποχώρηση από την ΕΕ.




https://uqisnmhh.blogspot.com/2019/01/blog-post_87.html

No comments:

Post a Comment