Thursday, March 28, 2019

αστρον διγιταλ

https://gucdtttl.blogspot.com/2019/04/blog-post_68.html
εντονος πονος στο λαρυγγα

Το πρώτο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα περάσει στην ιστορία ως η βραδιά που ο Παναθηναϊκός τίμησε όπως έπρεπε τον άνθρωπο που τον γιγάντωσε. Το τουρνουά που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, δεν θα μπορούσε να έχει διοργανωθεί καλύτερα από την «πράσινη» ΚΑΕ που μέσα σε κλίμα συγκίνησης τίμησε τον ιστορικό διοικητικό ηγέτη της και τον άνθρωπο που δίκαια χαρακτηρίζεται ως ο κορυφαίος παράγοντας στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.


Το λάβαρο του Παύλου Γιαννακόπουλου θα είναι από εδώ και στο εξής για πάντα στον ουρανό του ΟΑΚΑ, ενώ τη στιγμή που αυτό σηκώθηκε ψηλά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποκάλυψαν μια τρομερή χορογραφία που ετοίμαζαν εδώ και καιρό και που σίγουρα θα περάσει στην ιστορία και αποτελεί ρεκόρ.


ασκοι υδροδοτησης

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε τόσο τις ομάδες που ήρθαν να συμμετάσχουν στο τουρνουά, όσο και τον κόσμο ενώ η παρουσία όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού, ΚΑΕ, ΠΑΕ και Ερασιτέχνη στον ίδιο χώρο, όπως είπε είναι κάτι που θα κάνει υπερήφανο και χαρούμενο τον πατέρα του από εκεί ψηλά όπου πλέον βρίσκεται.


https://gvctovlb.blogspot.com/2019/01/blog-post_65.html



αστρον διγιταλ
αστρον διγιταλ

No comments:

Post a Comment