Friday, March 29, 2019

λιβανος εφοπλιστης βιογραφικο

ανοιξιατικες κατασκευες για μικρα παιδια
λιβανος εφοπλιστης βιογραφικο

Ο γιατρός είναι αν. καθηγητής χειρουργικής και υπηρετεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ιπποκράτειο», σύμφωνα με πληροφορίες. Επίσης, διατηρεί και ιδιωτικό ιατρείο κοντά στο νοσοκομείο.


Την επιχείρηση οργάνωσε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ. ΑΣ., μετά από καταγγελία ασθενούς, ο οποίος διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο, τον περασμένο Ιούνιο. Τότε φέρεται να ζήτησε το πρώτο «φακελάκι» ο εν λόγω γιατρός, προκειμένου να χειρουργήσει τον ασθενή. Το δεύτερο «φακελάκι» φέρεται να ζήτησε στην επόμενη χειρουργική επέμβαση. Τη Δευτέρα 28/01 ο ασθενής εμφάνισε αιμορραγία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η συμπεριφορά, όμως, του γιατρού τον εξόργισε.


Σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός επέδειξε αδιαφορία για την κατάσταση της υγείας του ασθενούς και επιπλέον του ζήτησε ποσό 600 ευρώ, το οποίο «εκκρεμούσε» - κατά τον ίδιο - από τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση, ενώ είχε ήδη λάβει 2.650 ευρώ.


https://aaezbbun.blogspot.com/2019/01/blog-post_77.html

Ο ασθενής κατήγγειλε το περιστατικό και οργανώθηκε η επιχείρηση σύλληψης του γιατρού. Το ραντεβού πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31/01 και λίγα λεπτά αφότου παρέλαβε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μέσα στο νοσοκομείο.



λιβανος εφοπλιστης βιογραφικο
γυναικεία ονόματα ελληνικής μυθολογίας
https://uxxhmgms.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html

No comments:

Post a Comment