Wednesday, April 24, 2019

στελιοσ καζαντζιδησ ολα ειναι ενα ψεμα

πενήντα αποχρώσεις του γκρι απελευθέρωση βιβλιο
στελιοσ καζαντζιδησ ολα ειναι ενα ψεμα
στελιοσ καζαντζιδησ ολα ειναι ενα ψεμα

Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να έχει αποκαλέσει τη χώρα «εχθρό» της Αμερικής, ωστόσο η αλυσίδα ξενοδοχείων του σχεδιάζει ένα γενναίο επενδυτικό άνοιγμα το 2017 στην Κίνα. Πρόκειται για επιχειρηματικό άνοιγμα που παλεύει εδώ και χρόνια και εφόσον ευοδωθεί τότε η Trump Hotels θα προχωρήσει σε άμεσες διαπραγματεύσεις με το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνα, το οποίο ο ίδιος ο Τραμπ έχει χαρακτηρίσει αναξιόπιστο.


Είχε προηγηθεί στις 12 Δεκεμβρίου ανάρτηση του Τραμπ στο twitter ότι στη διάρκεια της θητείας του στον Λευκό Οίκο δεν προτίθεται να προχωρήσει σε «νέες επιχειρηματικές συμφωνίες». Από την πλευρά τους, τόσο η μεταβατική ομάδα εξουσίας του νεοεκλεγέντος προέδρου όσο και ο όμιλος Trump Organization αρνήθηκαν να σχολιάσουν το άρθρο της εφημερίδας «Washington Post».


Εάν πάντως η Trump Hotels επιμείνει στις προσπάθειές της για επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Κίνα, οι αναλυτές εκτιμούν ότι οι σχέσεις Ουάσιγκτον - Πεκίνου θα καταστούν ακόμη πιο περίπλοκες. Και αυτό καθώς οι διμερείς σχέσεις θα χρωματιστούν από τις επιχειρηματικές κινήσεις του νέου αμερικανού προέδρου.


https://qfxmrmqa.blogspot.com/2019/04/blog-post_86.html


ετησιο αστρα και οραμα 2014
https://kzhadrgf.blogspot.com/2019/01/blog-post_33.html

No comments:

Post a Comment