Monday, April 29, 2019

επεσε γεφυρα στον ιασμο

συνταγη με λαχανικα για παιδια
επεσε γεφυρα στον ιασμο

Οι γονείς της Μέγκαν, Doria Ragland και Thomas Markle, οι οποίοι χώρισαν όταν εκείνη ήταν μικρή, θα είναι και οι δύο παρόντες στο γάμο. Λίγες μέρες πριν από την τελετή, θα πετάξουν για τον Ηνωμένο Βασίλειο, όπου θα περάσουν χρόνο με τη βασιλική οικογένεια, τη βασίλισσα Ελισάβετ και το Δούκα του Εδιμβούργου, σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του πρίγκιπα Χάρι, Jason Knauf.


Η Μέγκαν θα περάσει την τελευταία της νύχτα ως ανύπαντρη σε ένα ξενοδοχείο σε μυστική τοποθεσία. Το πρωί του Σαββάτου, ανήμερα του γάμου, ένα αυτοκίνητο θα παραλάβει την Μέγκαν και τη μητέρα της και θα την οδηγήσει στο κάστρο του Windsor, ενώ στη συνέχεια ο πατέρας της θα την παραδώσει στον γαμπρό.


Σύμφωνα με τον Knauf, η Μέγκαν δεν θα έχει παράνυφο, καθώς όπως λέει, έχει αρκετές κοντινές φίλες και δεν ήθελε να διαλέξει μία από αυτές. Αλλά και η οικογένεια του Χάρι από την πλευρά της μητέρας του, θα αναμειχθεί στο γάμο.


επεσε γεφυρα στον ιασμο

Τα τρία αδέρφια της πριγκίπισσας Νταιάνα θα δώσουν το «παρών» στον γάμο, με την μεγαλύτερη αδερφή να δίνει είναι προγραμματισμένο να εκφωνήσει και μια ομιλία.


Το νιόπαντρο ζευγάρι δεν θα φύγει αμέσως για τον μήνα του μέλιτος, καθώς θα κάνουν δημόσιες εμφανίσεις την εβδομάδα που θα ακολουθήσει της τελετής.




το αιγυπτιακό βιβλίο των νεκρών
https://mfiulifk.blogspot.com/2019/01/blog-post_90.html
https://xvzzifyo.blogspot.com/2019/05/blog-post_5.html

No comments:

Post a Comment