Saturday, April 27, 2019

αθήνα κατοικίες προς πώληση

«Δεν σταματάει ποτέ η δουλειά της αστυνομίας» είπε ο υπουργός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/ Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9Fm» και πρόσθεσε ότι υπάρχουν σημαντικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος.



Ερωτηθείς για τις πρωινές επιχειρήσεις της αστυνομίας σε υπό κατάληψη κτίρια ο κ. Τόσκας, απάντησε: «Το πρώτο κτίριο στου Ζωγράφου, ανήκει στον δήμο Αθηναίων και το ήθελε για να χρησιμοποιηθεί ως πολιτιστικός χώρος. Οι καταληψίες, περίπου 5-6 άτομα, βρίσκονταν μέσα αρκετό καιρό. Το δεύτερο κτίριο ανήκει στον Ερυθρό Σταυρό και θέλει να το χρησιμοποιήσει για ασυνόδευτα παιδιά. Μέσα στο κτίριο βρίσκονταν πρόσφυγες, οι οποίοι έτσι και αλλιώς θα έπρεπε να είναι σε οργανωμένους χώρους. Όπως καταλαβαίνετε και οι δύο επιχειρήσεις είναι απολύτως δικαιολογημένες».


κατασκευή τυριού


«Η προτεραιότητα του υπουργείου είναι να εξυπηρετηθεί ο πολίτης, υπάρχουν περιστατικά μεγάλης εγκληματικότητας υπάρχουν περιοχές προβληματικές, όπως η δυτική Αθήνα που ρίχνουμε βάρος» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενώ αναφερόμενος στην περιοχή Ροτόντα της Θεσσαλονίκης υπογράμμισε ότι έχουν γίνει πολλαπλές δράσεις με αποτέλεσμα να έχει μειωθεί η δραστηριότητα των εμπόρων ναρκωτικών.


Για τον ειδικό φρουρό που δολοφόνησε τον οδηγό ταξί στην Καστοριά, ο κ. Τόσκας χαρακτήρισε λυπηρό το γεγονός, αλλά, όπως είπε, όπως σε όλους τους χώρους έτσι και στο σώμα της Αστυνομίας υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα έπρεπε. Ωστόσο, επισήμανε ότι «η αστυνομία κάνει αυτοκάθαρση (...) ο δράστης αντιμετωπίστηκε όπως έπρεπε και από την αστυνομία και από τη δικαιοσύνη».



αθήνα κατοικίες προς πώληση
αθήνα κατοικίες προς πώληση
πολιτιστικα δρωμενα καστοριας
https://dfvfaawk.blogspot.com/2019/01/blog-post_91.html
https://gllxcthb.blogspot.com/2019/02/blog-post_8.html

No comments:

Post a Comment