Friday, April 26, 2019

επαναστατικα κινηματα στην μακεδονια και την κρητη

Μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό της για την τιμητική διάκριση, η επικεφαλής της ICAN, τόνισε, μιλώντας στο Reuters, ότι θα χρησιμοποιήσει την επιτυχία του Νόμπελ για να ασκήσει πίεση σε όσες περισσότερες χώρες μπορεί ώστε να υπογράψουν και να επικυρώσουν την συνθήκη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για την κατάργηση των Πυρηνικών όπλων, η οποία υιοθετήθηκε τον περασμένο Ιούλιο από 122 κράτη-μέλη, αλλά αγνοήθηκε από χώρες που κατέχουν πυρηνικό οπλοστάσιο όπως οι ΗΠΑ, Ρωσία, κίνα, μεγάλη Βρετανία και Γαλλία, απείχαν από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.


https://mfiulifk.blogspot.com/2019/05/blog-post_78.html

Η Μπεατρίς Φιν φρόντισε μάλιστα να στείλει από νωρίς το μήνυμά της προς τους ηγέτες των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας, που το τελευταίο διάστημα κλιμακώνουν τη ρητορική τους εκτοξεύοντας απειλές είτε για πυρηνική επίθεση, είτε για ανάληψη στρατιωτικής δράσης, με τις επιπτώσεις σε κάθε περίπτωση να είναι τρομακτικές, τονίζοντας: «Τα πυρηνικά όπλα είναι παράνομα. Η απειλή να χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα είναι παράνομη (…) και πρέπει να σταματήσουν».



Executive Director of ICAN, Beatrice Fihn with signed Treaty on the Prohibition of Nuclear Weapons, 7 July 2017 #NobelPrize pic.twitter.com/QTFuSDHAiv

— The Nobel Prize (@NobelPrize) 6 Οκτωβρίου 2017


επαναστατικα κινηματα στην μακεδονια και την κρητη
επαναστατικα κινηματα στην μακεδονια και την κρητη
αντετοκουνμπο γιαννης
κλαδοι ασφαλισησ οαεε
https://kdlbsywv.blogspot.com/2019/05/blog-post_73.html

No comments:

Post a Comment