Sunday, April 28, 2019

γενικοι γραμματεις κυβερνησης

Οι αλλαγές στο Champions League


Οι πρώτες τέσσερις χώρες στην κατάταξη (Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία και Ιταλία) θα στέλνουν τις τέσσερις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος τους.


https://aaezbbun.blogspot.com/2019/03/blog-post_45.html

Οι χώρες που βρίσκονται στις θέσεις 5 και 6 (Γαλλία και Πορτογαλία) θα έχουν το δικαίωμα να στείλουν δύο ομάδες απευθείας στους ομίλους.


γλεντι φμ αγρινιο τσατ

Τέσσερα εισιτήρια θα πάρουν οι χώρες που είναι στις θέσεις 7 έως 10 (Ρωσία, Ουκρανία, Βέλγιο και Ολλανδία). Οι πρωταθλητές των χωρών αυτών.


Τέλος εισιτήριο παίρνουν οι κάτοχοι των δύο Ευρωπαϊκών διοργανώσεων .


τροχαιο μηχανη καρδιτσα

Βέβαια, εάν η ομάδα που έχει κατακτήσει το Champions League έχει εξασφαλισμένη θέση τότε η 11η χώρα στην κατάταξη θα έχει το δικαίωμα να βάλει ένα σύλλογο αυτόματα στους ομίλους.


Εάν ο κάτοχος του Europa League έχει εξασφαλίσει τη θέση της μέσω του πρωταθλήματος της χώρας του, τότε η 5η χώρα βάζει και Τρίτη ομάδα στους ομίλους του Champions League.


Όσον αφορά στα προκριματικά ο αριθμός των εισιτηρίων μειώνεται από 10 σε έξι. Θα χωρίζεται όπως και τώρα σε πρωταθλητές και μη. Τα 2 εισιτήρια θα δίνονται στους μη πρωταθλητές των χωρών και τα υπόλοιπα σε αυτούς που έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα.



γενικοι γραμματεις κυβερνησης
γενικοι γραμματεις κυβερνησης
https://dfvfaawk.blogspot.com/2019/04/blog-post_78.html

No comments:

Post a Comment