Saturday, April 27, 2019

φραχτεσ απο φυτα πλαστικα

https://rgzjgufr.blogspot.com/2019/02/blog-post_45.html
https://utkgompv.blogspot.com/2019/02/blog-post_95.html
εφημερίδα της κυβερνήσεως φεκ
φραχτεσ απο φυτα πλαστικα
φραχτεσ απο φυτα πλαστικα

"Οι προσπάθειες αποδίδουν καρπούς, όμως τίποτα δεν είναι κεκτημένο και δεν πρέπει να αποτελέσουν πρόσχημα για οπισθοδρόμηση", επεσήμανε ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, στην ομιλία του στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Ευρωπαϊκών, Οικονομικών και Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής.


Ο Πιέρ Μοσκοβισί αναφερόμενος στο χρέος επεσήμανε πως "μαζί θα αποφασίσουμε για την αναδιάταξη της εξυπηρέτησαης του χρέους στο τέλος του έτους". Προέβλεψε ανάπτυξη 2,7% το 2017 και επεσήμανε την ανάγκη να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις. Αναγνώρισε ότι οι αλλαγές στα εργασιακά είναι δύσκολες και τόνισε ότι οι προσπάθειες για ξένες επενδύσεις πρέπει να είναι ακατάπαυστες.


"Τώρα είναι η εποχή των στρατηγικών επιλογών, χρειάζονται λύσεις αξιόπιστες και πραγματιστικές για να βγει η Ελλάδα τις αγορές το συντομότερο δυνατό", σημείωσε και πρόσθεσε ότι η χώρα εισέρχεται σε μια νέα φάση. "Δεν βρισκόμαστε στη φάση της διαχείρισης κρίσης, αλλά σε εκείνη όπου η Ελλάδα είναι κανονικός εταίρος και θα ανασκουμπώσουμε τα μανίκια για να κάνουμε τη θεωρία πράξη", κατέληξε.



υδροκεφαλα αστικα κεντρα

No comments:

Post a Comment