Tuesday, March 5, 2019

γλυκο με γιαουρτι και ροδι

https://rgzjgufr.blogspot.com/2019/03/blog-post_55.html
συνοδος χρηματαποστολης
γλυκο με γιαουρτι και ροδι
Κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία: Ποιοι ταξίαρχοι προάγονται και ποιοι αποστρατεύονται

Ολοκληρώθηκαν από το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Αρχηγού, Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα και τη συμμετοχή του Υπαρχηγού του Σώματος, Αντιστρατήγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου και του Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, οι κρίσεις των ταξιάρχων του Σώματος.


Το Συμβούλιο έκρινε προακτέους στο βαθμό του υποστρατήγου, για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων του βαθμού αυτού, τους 10 ταξίαρχους γενικών καθηκόντων, ενώ 16 αποστρατεύτηκαν και 46 (39 γενικών και επτά ειδικών καθηκόντων), διατηρούνται στον βαθμό ταξιάρχου.


https://fmiiptzo.blogspot.com/2019/04/blog-post_51.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το Συμβούλιο προήγαγε στο βαθμό του υποστράτηγου τους:

  • Στυλιανό Βολυράκη
  • Δημήτριο Κρίκα
  • Αχιλλέα Σκανδάλη
  • Αθανάσιο Μαντζούκα
  • Γεώργιο Τηλελή
  • Παναγιώτη Ντζιοβάρα
  • Μιλτιάδη Πουρσανίδη
  • Ιωάννη Τόλια
  • Αναστάσιο Μανιάτη
  • Γεώργιο Ψωμά
  • Ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους έκρινε τους κατωτέρω ταξιάρχους γενικών καθηκόντων, οι οποίοι προάγονται στο βαθμό του υποστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων και θα αποστρατευθούν ύστερα από 30 ημέρες:

  • Νικόλαο Κοκκίνη
  • Αναστάσιο Αναστασάκο
  • Θεολόγο Τζουμαϊλη
  • Χρήστο Νικολάου
  • Γεώργιο Καϊπάκη
  • Δημήτριο Μουστακαλή
  • Παναγιώτη Μαρκετάκη
  • Ευάγγελο Βόγλη
  • Παναγιώτη Κουμπούλα
  • Γεώργιο Μαρούδα
  • Γεώργιο Θεοδωρακόπουλο
  • Γεώργιο Αγάκο
  • Γεώργιο Γιαννόπουλο
  • Νικόλαο Δημητριάδη
  • Στυλιανό Ντελή
  • Αριστείδη Φουτάκη (όριο ηλικίας)
  • Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των Αστυνομικών Διευθυντών, ενώ αναμένονται οι τοποθετήσεις των υποστρατήγων.



    γλυκο με γιαουρτι και ροδι
    διαχείριση αγροτικού περιβάλλοντος και φυσικών πόρων

    No comments:

    Post a Comment