Sunday, January 27, 2019

ελληνικο πρωταθλημα κατακτησεις

ελληνικο πρωταθλημα κατακτησεις

Ο 64χρονος Ταγιάνι δήλωσε σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Die Welt: «Ο τελευταίος (Ιταλός) ηγέτης με διεθνή παρουσία ήταν ο Μπερλουσκόνι. Με εκείνον είχαν σφίξει τα χέρια ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους και ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν».


https://uxxhmgms.blogspot.com/2019/03/blog-post_11.html

Μετά τις εκλογές της Κυριακής στην Ιταλία είναι πιθανό να κερδίσει ο κεντροδεξιός συνασπισμός, στον οποίο ο ισχυρός άνδρας είναι ο Μπερλουσκόνι. Καθώς όμως ο ίδιος δεν μπορεί να διεκδικήσει την πρωθυπουργία, έχει υποσχεθεί τη θέση στον Ταγιάνι.


ελληνικο πρωταθλημα κατακτησεις

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τάσσεται υπέρ της μεταρρύθμισης της ΕΕ βάσει των προτάσεων του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν.


Η Ευρώπη χρειάζεται «έναν κοινό υπουργό Οικονομικών» και την «τραπεζική ένωση», τόνισε ο Ταγιάνι στη Welt. «Πρέπει να καταλήξουμε σε έναν συμβιβασμό που δεν θα βλάπτει τη Γερμανία», πρόσθεσε.


https://qkcpxtey.blogspot.com/2019/03/blog-post_5.html

Εξάλλου ο Ταγιάνι τάσσεται και υπέρ της εξομάλυνσης των σχέσεων μεταξύ Ρωσίας και ΕΕ.


«Ο Πούτιν πρέπει να σεβαστεί τις συμφωνίες, όμως επίσης η Ρωσία θα πρέπει να έχει σχέσεις με την Ευρώπη. Μάλιστα η ΕΕ θα μπορούσε να διαδραματίσει ρόλο διαπραγματευτή μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων, της Ρωσίας και των ΗΠΑ», εξήγησε στη συνέντευξή του στη Welt.



το γραμμενο
official website of renault

No comments:

Post a Comment