Sunday, January 27, 2019

βεβαιωση εργοδοτη για λογαριασμο μισθοδοσιας

βεβαιωση εργοδοτη για λογαριασμο μισθοδοσιας

Η Monarch Airlines, διέκοψε τη λειτουργία της, αιφνιδιαστικά την Δευτέρα, αφήνοντας «μετέωρους» 110.000 πελάτες της που βρίσκονται σε προορισμούς εκτός της Βρετανίας κι επρόκειτο να ταξιδέψουν πίσω με αυτήν.


Σε μια πρώτη αντίδραση, η βρετανική κυβέρνηση ζήτησε από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Βρετανίας (CAA), να προχωρήσει στη ναύλωση περισσότερων από 30 αεροσκαφών προκειμένου να επιστρέψουν στην Βρετανία, οι επιβάτες της Monarch, στη μεγαλύτερη επιχείρηση επαναπατρισμού σε καιρό ειρήνης.


μη με αλλαξεις παπακωνσταντινου lyrics

«Πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου ανταπόκριση σε μια άνευ προηγουμένου κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Μεταφορών της Βρετανίας Κρις Γκρέιλινγκ, αναφερόμενος στα αντανακλαστικά που επέδειξε η κυβέρνηση της χώρας στην αιφνιδιαστική πτώχευση της εταιρείας. Σύμφωνα με τον ίδιο η εταιρεία έπεσε θύμα του «πολέμου τιμών» για πτήσεις στην περιοχή της Μεσογείου.


βεβαιωση εργοδοτη για λογαριασμο μισθοδοσιας


For anyone stuck without a flight due to the collapse of #Monarch airlines, this may help. #monarchairlines pic.twitter.com/UJIDjParms


https://qkcpxtey.blogspot.com/2019/01/blog-post_42.html
— Martin Montague (@MartinM_Media) 2 Οκτωβρίου 2017


ζωη βάιλα
https://xipmsieq.blogspot.com/2019/03/blog-post_89.html

No comments:

Post a Comment