Thursday, January 31, 2019

rave on lyrics and chords

https://hbmvymhf.blogspot.com/2019/04/blog-post_35.html
θα σε βγαλω στο κλαρι
rave on lyrics and chords

Ο 46χρονος τεχνικός άνετεξε κάτι λιγότερο από εννιά μήνες στον πάγκο της Ένωσης ως πρώτος προπονητής. Η απόφαση για την απομάκρυνσή του είχε ληφθεί από χθες (7/12) κι επικυρώθηκε σήμερα με την επίσημη ανακοίνωση.


Μάλιστα ο Μανωλόπουλος είχε υπογράψει συμβόλαιο στις 22/10/2016 για να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο της Ένωσης ως βοηθός του Γιούρι Ζντοβτς.


https://rgzjgufr.blogspot.com/2019/01/blog-post_4.html

φρεσκο κρεμμυδι διατροφικη αξια

Τον περασμένο Μάρτιο και μετά τα κάκιστα αποτελέσματα του Σλοβένου τεχνικού, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος πήρε την απόφαση να του δώσει τα ηνία του τεχνικού επιτελείου.


Ωστόσο η ομάδα συνέχιζε να μην αποδίδει καλό μπάσκετ και να φεύγει με σκυμμένο κεφάλι σε πολλούς αγώνες. Γι' αυτόν τον λόγο αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.


Το πρώτο όνομα που έχει ακουστεί για να τον αντικαταστήσει είναι αυτό του Ηλία Ζούρου, ενώ υπηρεσιακός προπονητής για το ντέρμπι της Κυριακής (10/12) με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, θα αναλάβει όπως όλα δείχνουν ο Ντράγκαν Σάκοτα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η ΑΕΚ Β. C. ανακοινώνει, ότι ξεκίνησε η διαδικασία λύσης του συμβολαίου του Σωτήρη Μανωλόπουλου.


Το ήθος, η εργατικότητα, η αφοσίωση του Σωτήρη στον σύλλογο και τα ιδανικά του συνέθεσαν τον «καμβά» μιας χρωματοδιαδρομής με ποικίλα συναισθήματα, και αποκορύφωση την πρόκριση της «Βασίλισσας» στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2017-2018.


Ο οργανισμός ΑΕΚ ευχαριστεί τον Σωτήρη και δεσμεύεται να μην επιτρέψει στον οιονδήποτε να θίξει την αξιοπρέπεια και την ταπεινοφροσύνη του, στοιχεία που τον καθιστούν διαφορετικό και χρήσιμο στο ελληνικό μπάσκετ.


Η ΑΕΚ B. C. εύχεται στον Σωτήρη κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».



rave on lyrics and chords

No comments:

Post a Comment