Sunday, January 27, 2019

συρματοπλεγμα εξαγωνο τιμη

https://lukeclzp.blogspot.com/2019/03/blog-post_8.html
μεγαλη λακια κερκυρα
συρματοπλεγμα εξαγωνο τιμη

Οι δύο ομάδες των διαπραγματευτών θα ξαναβρεθούν σήμερα στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες για να αρχίσουν τον πέμπτο γύρο των διαπραγματεύσεων. Πρόκειται για τον τελευταίο κύκλο συνομιλιών πριν από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 19ης και της 20ής Οκτωβρίου.


Βάσει του χρονοδιαγράμματος που θα θεωρούσε ιδανικό να τηρηθεί ο επικεφαλής διαπραγματευτής της ΕΕ Μισέλ Μπαρνιέ, αυτή η σύνοδος θα σηματοδοτούσε ένα κρίσιμο βήμα: οι ευρωπαίοι ηγέτες θα διαπίστωναν ότι έχουν σημειωθεί «επαρκείς πρόοδοι» στις συνομιλίες για το διαζύγιο ώστε να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για τις εμπορικές σχέσεις με το Λονδίνο μετά το Brexit, το οποίο προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί περί τα τέλη του Μαρτίου του 2019.


μετρο μαλλ ωιλλαγε

«Η μπάλα είναι στο δικό τους γήπεδο», πρόκειται να δηλώσει η Τερέζα Μέι ενώπιον της Βουλής των Κοινοτήτων, με την ευκαιρία της επανέναρξης των εργασιών της, σύμφωνα με δελτίο Τύπου των υπηρεσιών της το οποίο αναφέρεται στην τοποθέτησή της.


«Αλλά είμαι αισιόδοξη ότι θα τύχουμε μιας θετικής υποδοχής», πρόκειται να προσθέσει, προτρέποντας τους Ευρωπαίους να φανούν «ευέλικτοι» και να εγκρίνουν την έναρξη της δεύτερης φάσης των διαπραγματεύσεων, για την οποία αδημονούν οι Βρετανοί.




συρματοπλεγμα εξαγωνο τιμη
https://aaezbbun.blogspot.com/2019/04/blog-post_81.html

No comments:

Post a Comment