Saturday, January 26, 2019

ποσο δοσησ φπα

https://bhaecpoq.blogspot.com/2019/03/blog-post_4.html
https://gucdtttl.blogspot.com/2019/03/blog-post_5.html
πελαργος δαδια
Ο φωτογράφος Λευτέρης Παρτσάλης αποχαιρετά τη γιαγιά Μαρίτσα

Σήμερα στο κοιμητήριο της Συκαμνιάς αποχαιρετάμε την γιαγιά Μαρίτσα Μαυραπιδη. Μετά την ανακοίνωση του θανάτου της, πλήθος δημοσιευμάτων καθώς και αναδημοσιεύσεων της εικόνας με τις τρεις γιαγιάδες στη σκάλα Συκαμνιάς που είχα τραβήξει το 2015 άρχισαν να κάνουν ξανά το γύρο του εγχώριου Διαδικτύου.


αντεχω στιχοι τερζης

Κατά τη στιγμή της λήψης της εικόνας εκτός απο το αίσθημα συγκίνησης και χαράς για την έμπρακτη αλληλεγγύη που λάμβανε μέρος μπροστά μου - όχι μόνο σε εκείνο το σημείο αλλά και σε κάθε σημείο που βρισκόταν στην πρώτη γραμμή- δεν μπορούσα να φανταστώ την απήχηση που θα είχε η συγκεκριμένη εικόνα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Κάπως έτσι όμως γνωρίσαμε τη δράση των τριών γιαγιάδων (γιαγιά Μαριτσα, γιαγιά Μηλίτσα και γιαγιά Ευστρατία). Η λίστα όσων βοήθησαν είναι μεγάλη, δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει τους ψαράδες της Σκάλας, Θανάση Μαρμαρινό και Κώστα Πιντέρη που έσωσαν εκατοντάδες ανθρώπους στη θάλασσα ή τους χιλιάδες εθελοντές που έφτασαν στα νησιά μας από όλα τα μέρη του κόσμου.

Σε μια στιγμή κρίσης η ανθρωπιά κέρδισε την ξενοφοβία και τον ρατσισμό και αυτό γιατί όπως η γιαγιά Μαρίτσα έτσι και πολλοί συγχωριανοί της λειτούργησαν με το ένστικτο που είχαν διδαχθεί από τους γονείς τους ...


ποσο δοσησ φπα

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



ποσο δοσησ φπα

No comments:

Post a Comment