Monday, January 28, 2019

ταξιδια μακρινα

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος”, αναφερόμενος στην εφαρμογή του τρίπτυχου: λιγότεροι φόροι, λιγότερες δαπάνες, περισσότερες μεταρρυθμίσεις, όπου εστιάζει το πρόγραμμα της η ΝΔ για να οδηγηθεί η χώρα στην έξοδο από την κρίση, αποκλείει την πιθανότητα να απορριφθούν από τους δανειστές οι προτάσεις για φοροελαφρύνσεις ή πάγωμα των οφειλών προς το Δημόσιο, καθώς όπως υποστηρίζει η φοροεπιβάρυνση “είναι επιλογή της κυβέρνησης”. Και επισημαίνει, ότι η ΝΔ μπορεί να εφαρμόσει αυτό το “συγκεκριμένο και κοστολογημένο μίγμα οικονομικής πολιτικής”.


Ο κ. Κουμουτσάκος ερωτηθείς πως αντιμετωπίζει η κοινωνία το κόμμα και τη “Συμφωνία Αλήθειας” που προτάσσει η ΝΔ, σημειώνει ότι η πρόταση βρίσκει καθημερινά μεγαλύτερη αποδοχή από τον κόσμο γιατί “μετά την εξαπάτηση που υπέστη αναζητά την αλήθεια” και «σε καθεστώς ψέματος το πρόσταγμα της αλήθειας είναι επαναστατική ρήξη» αφού η κυβέρνηση σε κάθε ευκαιρία «είναι ακριβώς το αντίθετο από ότι υποστηρίζει».


Σε ότι αφορά χαρακτηρισμούς, όπως “'πρακτικές παρακράτους “ που διατυπώθηκαν για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ υπερθεματίζει λέγοντας ότι πρόκειται για “ιδιαίτερα ανησυχητικές και επικίνδυνες πρακτικές που επιβάλλουν σε κάθε πολίτη επαγρύπνιση” και ότι στην κρίση της οικονομίας η κυβέρνηση προσθέτει και κρίση δημοκρατίας'”.


https://mjpoxxjd.blogspot.com/2019/03/blog-post_17.html

χειροποιητες παιδικες ζακετες


ταξιδια μακρινα
ταξιδια μακρινα
φεστιβάλ λογοτεχνίας
https://mjpoxxjd.blogspot.com/2019/01/blog-post_22.html

No comments:

Post a Comment