Sunday, January 27, 2019

μαυρισμα πατατας στο τηγανι

σε κατασταση πολιορκιας
public ψηφιακο μερισμα
μαυρισμα πατατας στο τηγανι

Με άρθρο-παρέμβασή τους στην ιστοσελίδα commonality.gr οι «53» σημειώνουν ότι γεγονότα αδικαιολόγητης αστυνομικής βίας όπως αυτά που έγιναν την Τετάρτη έξω από συμβολαιογραφείο, αλλά και έξω από το υπουργείο Παιδείας την περασμένη εβδομάδα «βλέπαμε διαρκώς, σε όλη την περίοδο της διακυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου».
Συνεχίζοντας, σημειώνουν ότι δεν αρκεί η πολιτική βούληση για περιορισμό και εξαφάνιση φαινομένων καταστολής, αλλά χρειάζεται να ληφθούν «συγκεκριμένα μέτρα στην κατεύθυνση του εκδημοκρατισμού της ΕΛ. ΑΣ. (απαγόρευση χρήσης χημικών, υποχρεωτική χρήση διακριτικών στα όργανα)».


https://abtecfes.blogspot.com/2019/01/blog-post_10.html

«Είμαστε υποχρεωμένοι να επισημάνουμε ότι η κοινωνική διαμαρτυρία, ακόμα και όταν τα κίνητρά της είναι ασαφή, δεν αντιμετωπίζεται με ποινικοποίηση και καταστολή. Αυτό που χρειάζεται είναι να υπάρξουν οι πρωτοβουλίες που θα εξασφαλίζουν την απόλυτη προστασία της κατοικίας των αδύναμων οφειλετών, μόνο έτσι θα πεισθεί η κοινωνία», καταλήγουν.


Στην πραγματικότητα οι «53» δείχνουν τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, με τον οποίο, όπως είναι γνωστό, δεν διατηρούν και τις συντροφικότερες σχέσεις. Η τάση των «53» έχει θέσει αρκετές φορές το θέμα του εκδημοκρατισμού – όπως λένε - της αστυνομίας αλλά και χειρισμών που κάνει η ηγεσία του υπουργείου σε περιπτώσεις όπως η εκκένωση καταλήψεων ή η αντιμετώπιση διαδηλωτών.


μαυρισμα πατατας στο τηγανι

Δεύτερο μέτωπο με Πράττω



https://utkgompv.blogspot.com/2019/04/blog-post_54.html

No comments:

Post a Comment