Wednesday, January 30, 2019

λεωφορειο θεσσαλονικη κοζανη

https://rgzjgufr.blogspot.com/2019/03/blog-post_62.html
λεωφορειο θεσσαλονικη κοζανη
λεωφορειο θεσσαλονικη κοζανη

Παρά τις προσπάθειες της ΚΑΕ Ολυμπιακός να εξασφαλίσει περισσότερα εισιτήρια, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Οι φίλοι της Φενέρ θα κυριαρχούν και στον τελικό (Κυριακή 21.00) στις εξέδρες του κλειστού. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε παρά 50-60 εισιτήρια (τα περισσότερα σε μέλη της αποστολής), ενώ η ΤΣΣΚΑ Μ. κράτησε τα 700 δικά της. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός πληροφορεί τους φίλους των ερυθρόλευκων ότι δεν έχει επιπλέον εισιτήρια και το ταξίδι στην Κων/λη αποτελεί μεγάλο ρίσκο για όποιον δεν έχει εξασφαλίσει το "μαγικό χαρτάκι".


η φυλακη κυριαζης στιχοι

4136700
(Δεν βρήκαν περισσότερα εισιτήρια για τους οπαδούς του Ολυμπιακού οι άνθρωποι της ΚΑΕ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)


Φαβορί η Φενέρ


Τόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, όσο και ο Γιώργος Πρίντεζης ξεκαθάρισαν στην επίσημη συνέντευξη Τύπου, ότι η Φενέρ είναι το φαβορί, αλλά ο Ολυμπιακός αυτή τη φορά θα είναι πιο έτοιμος από τη Μαδρίτη το 2015 για τον τελικό.


4137230 1
(Πρίντεζης (δ) και Σφαιρόπουλος (κ.) στην Σ/Τ του τελικού του F4 - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)


https://dfvfaawk.blogspot.com/2019/01/blog-post_42.html

"Όταν έρχεσαι σε ένα Final Four, είσαι έτοιμος να παίξεις δυο Τελικούς. Μετά τη νίκη μας στον ημιτελικό, είπαμε ότι κάναμε απλά το πρώτο βήμα. Αντιμετωπίζουμε μια σπουδαία ομάδα. Νομίζω πως αυτή τη στιγμή η Φενέρμπαχτσε είναι στην καλύτερη κατάστασή της. Εχει τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη, παίζει μπροστά στο κοινό της και το έργο μας θα είναι δύσκολο. Είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά θα παλέψουμε για τις πιθανότητές μας" ήταν η τοποθέτηση του προπονητή του Ολυμπιακού.


4137304
(Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με το τρόπαιο της Ευρωλίγκας - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)


Ο Γιώργος Πρίντεζης επανέλαβε ότι είναι πολύ δύσκολο για κάθε αντίπαλο να σταματήσει το Σπανούλη, όσο καλά και αν έχει διαβάσει το παιχνίδι και πρόσθεσε. "Για εμάς είναι τιμή να βρισκόμαστε σε έναν ακόμη Τελικό. Όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολη ήταν η φετινή EuroLeague. Είναι σημαντικό που φτάσαμε εδώ, για εμάς, για τον κόσμο, για το club. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε, ελπίζω ότι θα πετύχουμε και θα πάρουμε άλλο ένα τρόπαιο".


4137284
(Ούντο, Ομπράντοβιτς, Σφαιρόπουλος και Πρίντεζης (αρ. προς δεξιά) στη Σ/Τ του τελικού του F4 - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)



Here are the highlights from today's press conference featuring the head coaches of the #F4GLORY finalists, @FBBasketbol and @olympiacosbc! pic.twitter.com/0TZ6S4bp7j

— EuroLeague (@EuroLeague) May 20, 2017


κατω λουσοι ξενωνες

No comments:

Post a Comment