Tuesday, January 29, 2019

η κουζινα της μαμας γλυκα

https://aaezbbun.blogspot.com/2019/02/blog-post_12.html
θελω να κανω μεταφραση απο ελληνικα σε αγγλικα
χαρτοταινία θερμική
η κουζινα της μαμας γλυκα

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους αν το Κρεμλίνο επιμένει ότι ο Ρουσλάν Μποσίροφ είναι ένας πολίτης, ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε: «Δεν έχουμε κάποια άλλα στοιχεία».


«Αυτό, απ' ότι αντιλαμβάνομαι, είναι μια άτυπη έρευνα και δεν γνωρίζουμε κατά πόσο ανταποκρίνεται, ή αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα» δήλωσε ο Πεσκόφ, και προσέθεσε: «Προς το παρόν ξεκινάμε από τα στοιχεία τα οποία έδωσαν οι δύο αυτοί πολίτες (Πετρόφ και Μποσίροφ).


Ο Πεσκόφ υποσχέθηκε ότι οι πληροφορίες των ΜΜΕ που λένε ότι ο Ρουσλάν Μποσίροφ υπηρετούσε στην υπηρεσία πληροφοριών του στρατού GRU θα ελεγχθούν. «Αναμφίβολα θα ελέγξουμε τις πληροφορίες που αφορούν αυτόν τον στρατιωτικό, θα ελέγξουμε και τους καταλόγους όσων έχουν βραβευθεί» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.


Η βρετανική εφημερίδα The Daily Telegraph, επικαλούμενη τα στοιχεία της έρευνας που έκανε η ερευνητική ομάδα Bellingcat, είχε γράψει ότι το όνομα Ρουσλάν Μποσίροφ είναι ψευδώνυμο του 39χρονου συνταγματάρχη των ρωσικών υπηρεσιών πληροφοριών του στρατού Ανατόλι Τσεπιγκά, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για την απόπειρα δολοφονίας του Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλια.



η κουζινα της μαμας γλυκα
https://vstlxiuq.blogspot.com/2019/02/blog-post_11.html

No comments:

Post a Comment