Ο μποξέρ έχασε τη μητέρα του σε ηλικία 9 ετών και ύστερα από μερικά χρόνια ένας συγγενής του τον συμβούλευσε να μεταναστεύει στο Λονδίνο για να βρει τον πατέρα του που διαμένει εκεί.
Στα 14 του ο Φαουάζ έκανε το μεγάλο ταξίδι, όταν έφτασε όμως οι Αρχές τον ανέθεσαν στις Κοινωνικές Υπηρεσίες και αυτές με τη σειρά του τον έβαλαν σε έναν σπίτι, όπου έπεφτε συχνά θύμα ξυλοδαρμού και χρησιμοποιούνταν ως δούλος.
μίλτου σαχτούρη η αποκριά
«Έβλεπα τα παιδιά του σπιτιού να πηγαίνουν στο σχολείο και έκλαιγα», λέει ο ίδιος, εξιστορώντας πως δεν του επιτρεπόταν να πάει σχολείο. Για να ξεφύγει από την εκμετάλλευση αποτάθηκε στις Αρχές, που τον απομάκρυναν από το σπίτι και τον βοήθησαν να πάει στο σχολείο.
Τελείωσε το σχολείο με άριστα και έγινε δεκτός στο Πανεπιστήμιο St Mary’s Roehampton, όμως δεν μπόρεσε να φοιτήσει καθώς το Μεταναστευτικό γραφείο δεν επικύρωσε τα χαρτιά του.
https://gucdtttl.blogspot.com/2019/02/blog-post_45.html
οασθ δρομολογια 78 ωρες
Η συνέχεια της ζωής του ήταν εξίσου δύσκολη. Μετά από την τελευταία αυτή απογοήτευση βρέθηκε στο δρόμο και υπέπεσε σε μικρά παραπτώματα, όπως η κατοχή κάνναβης και οδήγηση χωρίς άδεια. Αυτά τα παραπτώματα ήταν η αιτία που το Μεταναστευτικό Γραφείο δεν επικύρωσε ποτέ την άδεια εργασίας του.
οασθ δρομολογια 78 ωρες
παρακειμενος μεσης φωνης στα αρχαια
No comments:
Post a Comment